نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آمفی سیس تأثیر محلول پاشی برگی اسید سالیسیلیک بر پاسخ‌های رشدی، فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی برخی ارقام تجاری زیتون در شرایط تنش کم آبیاری [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 95-103]
  • آنتوسیانین ارزیابی برخی ویژگی‌های مورفولوژیکی و بیوشیمیایی میوه دوازده رقم انار (Punica granatum L.) در شرایط آب و هوایی یزد [دوره 7، شماره 1، 1401، صفحه 101-110]
  • آنتوسیانین تاثیر کم آبیاری مداوم بر عملکرد و برخی شاخص‌های مورفولوژیک و بیوشیمیایی میوه سه توده عناب (Ziziphus jujuba Mill.) [دوره 7، شماره 1، 1401، صفحه 145-155]
  • آنتوسیانین کل بررسی شاخص های رشد و نموی و ویژگی‌های‌ بیوشیمیایی آریل انار (.Punica granatum L) رقم شیرین طارم تحت تأثیر کود گاوی و ورمی‌کمپوست [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 69-82]

ا

  • ابریشم بررسی نقش پینه‌‌زایی زمستانه، مقادیر مختلف اسید ایندول بوتیریک و زمان قلمه‏ گیری بر ریشه زایی قلمه‌های دو رقم توت (Morus alba) [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 156-170]
  • اتیلن کاهش آسیب سرمازدگی، پوسیدگی و افزایش عمر انبارمانی میوه انار رقم ملس ساوه با تیمار L-آرژنین [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 104-118]
  • ارزش غذایی اثر تغذیه نیتروژن بهاره و پاییزه بر صفات کمی و کیفی توت فرنگی رقم کاماروسا [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 57-68]
  • ارگانیک بررسی شاخص های رشد و نموی و ویژگی‌های‌ بیوشیمیایی آریل انار (.Punica granatum L) رقم شیرین طارم تحت تأثیر کود گاوی و ورمی‌کمپوست [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 69-82]
  • اسپرمیدین بررسی امکان بهبود تشکیل میوه نهال های کشت بافتی خرمای رقم برحی با استفاده از برخی تنظیم کننده های رشد [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 145-155]
  • اسکوربات‌پراکسیداز کاهش آسیب سرمازدگی، پوسیدگی و افزایش عمر انبارمانی میوه انار رقم ملس ساوه با تیمار L-آرژنین [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 104-118]
  • اسید فولیک بررسی اثرات کودهای آلی بر صفات مورفو-فیزیولوژیک گیاه انگور (Vitis vinifera) در برخی تاکستان‌های استان زنجان [دوره 7، شماره 1، 1401]
  • اسید‏هیومیک اثر کاربرد قبل از برداشت اسید هیومیک روی بهبود عمر انبار مانی توت فرنگی (Fragaria × ananassa Duch.) رقم پاروس [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 12-21]
  • اسید هیومیک بررسی اثرات کودهای آلی بر صفات مورفو-فیزیولوژیک گیاه انگور (Vitis vinifera) در برخی تاکستان‌های استان زنجان [دوره 7، شماره 1، 1401]
  • اسیدیته قابل تیتراسیون تاثیرمحلولپاشی متیل جاسمونات بر محتوای فنل و فلاونوئید کل و برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی میوه فیسالیس در شرایط کشت بدون خاک [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 33-46]
  • اسیدیته کل بررسی توابع همبستگی کانونی صفات مورفوفیزیولوژی و بیوشیمیایی انگور یاقوتی سیستان [دوره 7، شماره 1، 1401، صفحه 80-89]
  • انار ارزیابی برخی ویژگی‌های مورفولوژیکی و بیوشیمیایی میوه دوازده رقم انار (Punica granatum L.) در شرایط آب و هوایی یزد [دوره 7، شماره 1، 1401، صفحه 101-110]
  • انار بررسی تنوع ویژگی های فیزیکوشیمیایی و ریخت شناسی نمونه های اهلی و وحشی انار ایران [دوره 7، شماره 2، 1401]
  • انبارمانی اثر کاربرد قبل از برداشت اسید هیومیک روی بهبود عمر انبار مانی توت فرنگی (Fragaria × ananassa Duch.) رقم پاروس [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 12-21]
  • اوره اثر تغذیه نیتروژن بهاره و پاییزه بر صفات کمی و کیفی توت فرنگی رقم کاماروسا [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 57-68]
  • ایچی نویسه بررسی نقش پینه‌‌زایی زمستانه، مقادیر مختلف اسید ایندول بوتیریک و زمان قلمه‏ گیری بر ریشه زایی قلمه‌های دو رقم توت (Morus alba) [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 156-170]
  • ایندول بوتیریک اسید بررسی نقش پینه‌‌زایی زمستانه، مقادیر مختلف اسید ایندول بوتیریک و زمان قلمه‏ گیری بر ریشه زایی قلمه‌های دو رقم توت (Morus alba) [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 156-170]

ب

  • بادام بررسی برخی خصوصیات مورفو-فیزیولوژیکی ژنوتیپ های انتخابی بادام در شرایط تنش خشکی [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 134-144]
  • بادام بررسی تأثیر قارچ میکوریز بر افزایش مقاومت به خشکی پایه‌های بادام در شرایط تنش کم آبی [دوره 7، شماره 1، 1401، صفحه 40-52]
  • بنزیل آدنین بررسی امکان بهبود تشکیل میوه نهال های کشت بافتی خرمای رقم برحی با استفاده از برخی تنظیم کننده های رشد [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 145-155]
  • به‏نژادی مقایسه ویژگی‏های کمی و کیفی میوه ژنوتیپ‏های بومی انبه (Mangifera indica L.) در برخی از مناطق استان سیستان و بلوچستان [دوره 7، شماره 1، 1401، صفحه 90-100]

پ

  • پایداری ارزیابی ثبات ژنتیکی در گیاهان کشت بافتی مشتق از درخت خرما با استفاده از نشانگرهای SSR [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 83-94]
  • پرآوری تاثیرمحیط‌های کشت پایه و مواد تنظیم کننده‌ رشد در پرآوری و پینه‌زایی ریزنمونه‌های قره‌قاط (Vaccinum arctostaphylos L.) [دوره 7، شماره 1، 1401، صفحه 68-79]
  • پراکسیداز بررسی تأثیر قارچ میکوریز بر افزایش مقاومت به خشکی پایه‌های بادام در شرایط تنش کم آبی [دوره 7، شماره 1، 1401، صفحه 40-52]
  • پرتو فرابنفش تاثیر تیمارهای پرتوتابی UV-C و فراصوت بر انبارمانی میوه چیکو [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 171-184]
  • پروتئین بررسی زنیا و متازنیا در سه رقم فندق تحت تیمار گرده زاهای متفاوت و محلول‌پاشی روی و بور [دوره 7، شماره 1، 1401، صفحه 121-132]
  • پروتئین اثراث اسیدهیومیک و نیتروژن بر ویژگی‌های بیوشیمیایی توت‌فرنگی رقم پاروس [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 22-32]
  • پرولین بررسی تأثیر قارچ میکوریز بر افزایش مقاومت به خشکی پایه‌های بادام در شرایط تنش کم آبی [دوره 7، شماره 1، 1401، صفحه 40-52]
  • پرولین اثراث اسیدهیومیک و نیتروژن بر ویژگی‌های بیوشیمیایی توت‌فرنگی رقم پاروس [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 22-32]
  • پوترسین بررسی امکان بهبود تشکیل میوه نهال های کشت بافتی خرمای رقم برحی با استفاده از برخی تنظیم کننده های رشد [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 145-155]
  • پینه زایی تاثیرمحیط‌های کشت پایه و مواد تنظیم کننده‌ رشد در پرآوری و پینه‌زایی ریزنمونه‌های قره‌قاط (Vaccinum arctostaphylos L.) [دوره 7، شماره 1، 1401، صفحه 68-79]

ت

  • تبادلات گازی اثر اسپری زمستانه روغن ولک بر فتوسنتز، تبادلات گازی و شاخص‌های فیزیولوژیکی دو رقم زیتون [دوره 7، شماره 1، 1401، صفحه 29-39]
  • تجزیه خوشه‌ای مقایسه ویژگی‏های کمی و کیفی میوه ژنوتیپ‏های بومی انبه (Mangifera indica L.) در برخی از مناطق استان سیستان و بلوچستان [دوره 7، شماره 1، 1401، صفحه 90-100]
  • تجزیه مرکب ارزیابی صفات و انتخاب کیفیت میوه برتر در برخی از ارقام گلابی آسیایی در شرایط اقلیمی کرج با شاخص انتخاب ژنوتیپ ایده‌آل تعدیل یافته [دوره 7، شماره 1، 1401، صفحه 156-168]
  • تشکیل میوه بررسی زنیا و متازنیا در سه رقم فندق تحت تیمار گرده زاهای متفاوت و محلول‌پاشی روی و بور [دوره 7، شماره 1، 1401، صفحه 121-132]
  • تغذیه اثر کودهای کمپوست زباله شهری و باکتری‌های محرک رشد بر برخی ویژگی‌های مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی درخت توت سیاه (Morus nigra) [دوره 7، شماره 1، 1401، صفحه 53-67]
  • تناوب باردهی تعیین شاخص تناوب باردهی برخی ارقام زیتون در منطقه طارم استان زنجان [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 185-196]
  • تنش تأثیر محلول پاشی برگی اسید سالیسیلیک بر پاسخ‌های رشدی، فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی برخی ارقام تجاری زیتون در شرایط تنش کم آبیاری [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 95-103]
  • تنش خشکی بررسی برخی خصوصیات مورفو-فیزیولوژیکی ژنوتیپ های انتخابی بادام در شرایط تنش خشکی [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 134-144]
  • تنوع ارزیابی برخی ویژگی‌های مورفولوژیکی و بیوشیمیایی میوه دوازده رقم انار (Punica granatum L.) در شرایط آب و هوایی یزد [دوره 7، شماره 1، 1401، صفحه 101-110]
  • تنوع بررسی تنوع ویژگی های فیزیکوشیمیایی و ریخت شناسی نمونه های اهلی و وحشی انار ایران [دوره 7، شماره 2، 1401]
  • تنوع ژنتیکی ارزیابی ثبات ژنتیکی در گیاهان کشت بافتی مشتق از درخت خرما با استفاده از نشانگرهای SSR [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 83-94]
  • تنوع سوماکلونال ارزیابی ثبات ژنتیکی در گیاهان کشت بافتی مشتق از درخت خرما با استفاده از نشانگرهای SSR [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 83-94]
  • توابع بررسی توابع همبستگی کانونی صفات مورفوفیزیولوژی و بیوشیمیایی انگور یاقوتی سیستان [دوره 7، شماره 1، 1401، صفحه 80-89]
  • توت‏فرنگی اثر کاربرد قبل از برداشت اسید هیومیک روی بهبود عمر انبار مانی توت فرنگی (Fragaria × ananassa Duch.) رقم پاروس [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 12-21]

ج

  • جوانه تأثیر غلظت‌های مختلف دورمکس (سیانامید هیدروژن) بر ویژگی‌های گلدهی و میوه‏دهی سه رقم گلابی (Pyrus communis L.) [دوره 7، شماره 1، 1401، صفحه 133-144]

چ

  • چند شکلی بررسی تنوع ژنتیکی ژنوتیپ‌های سیب بومی سیستان با استفاده از نشانگرهای IRAP وREMP [دوره 7، شماره 1، 1401، صفحه 19-28]

خ

  • خرما ارزیابی ثبات ژنتیکی در گیاهان کشت بافتی مشتق از درخت خرما با استفاده از نشانگرهای SSR [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 83-94]
  • خواب تأثیر غلظت‌های مختلف دورمکس (سیانامید هیدروژن) بر ویژگی‌های گلدهی و میوه‏دهی سه رقم گلابی (Pyrus communis L.) [دوره 7، شماره 1، 1401، صفحه 133-144]

د

  • دانهال مقایسه ویژگی‏های کمی و کیفی میوه ژنوتیپ‏های بومی انبه (Mangifera indica L.) در برخی از مناطق استان سیستان و بلوچستان [دوره 7، شماره 1، 1401، صفحه 90-100]
  • درصد پوسیدگی بررسی توابع همبستگی کانونی صفات مورفوفیزیولوژی و بیوشیمیایی انگور یاقوتی سیستان [دوره 7، شماره 1، 1401، صفحه 80-89]
  • درصد روغن اثر مواد کاهنده تعرق بر صفات مورفوفیزیولوژیکی زیتون رقم ماری [دوره 7، شماره 1، 1401، صفحه 111-120]
  • درصد روغن تعیین شاخص تناوب باردهی برخی ارقام زیتون در منطقه طارم استان زنجان [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 185-196]
  • درصد مهار اثر تغذیه نیتروژن بهاره و پاییزه بر صفات کمی و کیفی توت فرنگی رقم کاماروسا [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 57-68]

ر

  • رتروترنسپوزون بررسی تنوع ژنتیکی ژنوتیپ‌های سیب بومی سیستان با استفاده از نشانگرهای IRAP وREMP [دوره 7، شماره 1، 1401، صفحه 19-28]
  • رشد و نمو میوه اثر مواد کاهنده تعرق بر صفات مورفوفیزیولوژیکی زیتون رقم ماری [دوره 7، شماره 1، 1401، صفحه 111-120]
  • رقم برحی بررسی امکان بهبود تشکیل میوه نهال های کشت بافتی خرمای رقم برحی با استفاده از برخی تنظیم کننده های رشد [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 145-155]
  • رکود اثر عصاره جلبک دریایی و پتاسیم بر درصد شکوفایی جوانه‌ها و گلدهی کیوی رقم هایوارد ( Actinidia deliciosa ‘Hayward’) [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 47-56]
  • روغن ولک اثر اسپری زمستانه روغن ولک بر فتوسنتز، تبادلات گازی و شاخص‌های فیزیولوژیکی دو رقم زیتون [دوره 7، شماره 1، 1401، صفحه 29-39]
  • ریزش برگ اثر اسپری زمستانه روغن ولک بر فتوسنتز، تبادلات گازی و شاخص‌های فیزیولوژیکی دو رقم زیتون [دوره 7، شماره 1، 1401، صفحه 29-39]
  • ریزمغذی بررسی زنیا و متازنیا در سه رقم فندق تحت تیمار گرده زاهای متفاوت و محلول‌پاشی روی و بور [دوره 7، شماره 1، 1401، صفحه 121-132]

ز

  • زرد تأثیر محلول پاشی برگی اسید سالیسیلیک بر پاسخ‌های رشدی، فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی برخی ارقام تجاری زیتون در شرایط تنش کم آبیاری [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 95-103]
  • زیتون اثر اسپری زمستانه روغن ولک بر فتوسنتز، تبادلات گازی و شاخص‌های فیزیولوژیکی دو رقم زیتون [دوره 7، شماره 1، 1401، صفحه 29-39]
  • زیتون اثر مواد کاهنده تعرق بر صفات مورفوفیزیولوژیکی زیتون رقم ماری [دوره 7، شماره 1، 1401، صفحه 111-120]

ژ

  • ژنوتیپ بررسی تنوع ویژگی های فیزیکوشیمیایی و ریخت شناسی نمونه های اهلی و وحشی انار ایران [دوره 7، شماره 2، 1401]
  • ژنوتیپ برتر مقایسه ویژگی‏های کمی و کیفی میوه ژنوتیپ‏های بومی انبه (Mangifera indica L.) در برخی از مناطق استان سیستان و بلوچستان [دوره 7، شماره 1، 1401، صفحه 90-100]
  • ژنوم بررسی تنوع ژنتیکی ژنوتیپ‌های سیب بومی سیستان با استفاده از نشانگرهای IRAP وREMP [دوره 7، شماره 1، 1401، صفحه 19-28]

س

  • سطح برگ اثر کودهای کمپوست زباله شهری و باکتری‌های محرک رشد بر برخی ویژگی‌های مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی درخت توت سیاه (Morus nigra) [دوره 7، شماره 1، 1401، صفحه 53-67]
  • سطح ویژه برگ اثر کودهای کمپوست زباله شهری و باکتری‌های محرک رشد بر برخی ویژگی‌های مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی درخت توت سیاه (Morus nigra) [دوره 7، شماره 1، 1401، صفحه 53-67]
  • سفتی تاثیرمحلولپاشی متیل جاسمونات بر محتوای فنل و فلاونوئید کل و برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی میوه فیسالیس در شرایط کشت بدون خاک [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 33-46]
  • سودوموناس اثر کودهای کمپوست زباله شهری و باکتری‌های محرک رشد بر برخی ویژگی‌های مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی درخت توت سیاه (Morus nigra) [دوره 7، شماره 1، 1401، صفحه 53-67]

ش

  • شاخص طعم بررسی توابع همبستگی کانونی صفات مورفوفیزیولوژی و بیوشیمیایی انگور یاقوتی سیستان [دوره 7، شماره 1، 1401، صفحه 80-89]
  • شاخص طعم تأثیر غلظت‌های مختلف دورمکس (سیانامید هیدروژن) بر ویژگی‌های گلدهی و میوه‏دهی سه رقم گلابی (Pyrus communis L.) [دوره 7، شماره 1، 1401، صفحه 133-144]
  • شاخص نشانگر بررسی تنوع ژنتیکی ژنوتیپ‌های سیب بومی سیستان با استفاده از نشانگرهای IRAP وREMP [دوره 7، شماره 1، 1401، صفحه 19-28]
  • شکوفایی جوانه‌ها اثر عصاره جلبک دریایی و پتاسیم بر درصد شکوفایی جوانه‌ها و گلدهی کیوی رقم هایوارد ( Actinidia deliciosa ‘Hayward’) [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 47-56]

ص

  • صفات فیزیولوژیکی بررسی برخی خصوصیات مورفو-فیزیولوژیکی ژنوتیپ های انتخابی بادام در شرایط تنش خشکی [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 134-144]
  • صفات مورفولوژیکی بررسی برخی خصوصیات مورفو-فیزیولوژیکی ژنوتیپ های انتخابی بادام در شرایط تنش خشکی [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 134-144]
  • صفات میوه بررسی تنوع ویژگی های فیزیکوشیمیایی و ریخت شناسی نمونه های اهلی و وحشی انار ایران [دوره 7، شماره 2، 1401]

ض

  • ضرایب بررسی توابع همبستگی کانونی صفات مورفوفیزیولوژی و بیوشیمیایی انگور یاقوتی سیستان [دوره 7، شماره 1، 1401، صفحه 80-89]

ط

  • طوقه اثر تغذیه نیتروژن بهاره و پاییزه بر صفات کمی و کیفی توت فرنگی رقم کاماروسا [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 57-68]

ظ

  • ظرفیت آنتی‌اکسیدانی بررسی شاخص های رشد و نموی و ویژگی‌های‌ بیوشیمیایی آریل انار (.Punica granatum L) رقم شیرین طارم تحت تأثیر کود گاوی و ورمی‌کمپوست [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 69-82]
  • ظرفیت‌پاداُکسندگی ارزیابی برخی ویژگی‌های مورفولوژیکی و بیوشیمیایی میوه دوازده رقم انار (Punica granatum L.) در شرایط آب و هوایی یزد [دوره 7، شماره 1، 1401، صفحه 101-110]

ع

  • عمر پس از برداشت تاثیر تیمارهای پرتوتابی UV-C و فراصوت بر انبارمانی میوه چیکو [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 171-184]
  • عملکرد بررسی اثرات کودهای آلی بر صفات مورفو-فیزیولوژیک گیاه انگور (Vitis vinifera) در برخی تاکستان‌های استان زنجان [دوره 7، شماره 1، 1401]
  • عملکرد تاثیر کم آبیاری مداوم بر عملکرد و برخی شاخص‌های مورفولوژیک و بیوشیمیایی میوه سه توده عناب (Ziziphus jujuba Mill.) [دوره 7، شماره 1، 1401، صفحه 145-155]
  • عملکرد ارزیابی صفات و انتخاب کیفیت میوه برتر در برخی از ارقام گلابی آسیایی در شرایط اقلیمی کرج با شاخص انتخاب ژنوتیپ ایده‌آل تعدیل یافته [دوره 7، شماره 1، 1401، صفحه 156-168]
  • عملکرد تاثیر کم محلول‌دهی بر برخی خصوصیات کمی و کیفی توت‌فرنگی رقم آلبیون در سیستم هیدروپونیک [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 1-11]
  • عملکرد اثراث اسیدهیومیک و نیتروژن بر ویژگی‌های بیوشیمیایی توت‌فرنگی رقم پاروس [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 22-32]
  • عملکرد اثر عصاره جلبک دریایی و پتاسیم بر درصد شکوفایی جوانه‌ها و گلدهی کیوی رقم هایوارد ( Actinidia deliciosa ‘Hayward’) [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 47-56]
  • عملکرد اثر تغذیه نیتروژن بهاره و پاییزه بر صفات کمی و کیفی توت فرنگی رقم کاماروسا [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 57-68]
  • عملکرد بررسی امکان بهبود تشکیل میوه نهال های کشت بافتی خرمای رقم برحی با استفاده از برخی تنظیم کننده های رشد [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 145-155]

ف

  • فتوسنتز اثر اسپری زمستانه روغن ولک بر فتوسنتز، تبادلات گازی و شاخص‌های فیزیولوژیکی دو رقم زیتون [دوره 7، شماره 1، 1401، صفحه 29-39]
  • فراصوت تاثیر تیمارهای پرتوتابی UV-C و فراصوت بر انبارمانی میوه چیکو [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 171-184]
  • فعالیت آنتی‌اکسیدانی تاثیر کم آبیاری مداوم بر عملکرد و برخی شاخص‌های مورفولوژیک و بیوشیمیایی میوه سه توده عناب (Ziziphus jujuba Mill.) [دوره 7، شماره 1، 1401، صفحه 145-155]
  • فنل اثراث اسیدهیومیک و نیتروژن بر ویژگی‌های بیوشیمیایی توت‌فرنگی رقم پاروس [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 22-32]
  • فنل کل ارزیابی برخی ویژگی‌های مورفولوژیکی و بیوشیمیایی میوه دوازده رقم انار (Punica granatum L.) در شرایط آب و هوایی یزد [دوره 7، شماره 1، 1401، صفحه 101-110]
  • فنل کل تاثیر کم آبیاری مداوم بر عملکرد و برخی شاخص‌های مورفولوژیک و بیوشیمیایی میوه سه توده عناب (Ziziphus jujuba Mill.) [دوره 7، شماره 1، 1401، صفحه 145-155]
  • فنیل‌آلانین‌آمونیالیاز کاهش آسیب سرمازدگی، پوسیدگی و افزایش عمر انبارمانی میوه انار رقم ملس ساوه با تیمار L-آرژنین [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 104-118]
  • فیزیکوشیمیایی بررسی تنوع ویژگی های فیزیکوشیمیایی و ریخت شناسی نمونه های اهلی و وحشی انار ایران [دوره 7، شماره 2، 1401]

ق

  • قره قاط تاثیرمحیط‌های کشت پایه و مواد تنظیم کننده‌ رشد در پرآوری و پینه‌زایی ریزنمونه‌های قره‌قاط (Vaccinum arctostaphylos L.) [دوره 7، شماره 1، 1401، صفحه 68-79]
  • قلمه بررسی نقش پینه‌‌زایی زمستانه، مقادیر مختلف اسید ایندول بوتیریک و زمان قلمه‏ گیری بر ریشه زایی قلمه‌های دو رقم توت (Morus alba) [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 156-170]
  • قندهای محلول بررسی تأثیر قارچ میکوریز بر افزایش مقاومت به خشکی پایه‌های بادام در شرایط تنش کم آبی [دوره 7، شماره 1، 1401، صفحه 40-52]
  • قندهای محلول تاثیر کم آبیاری مداوم بر عملکرد و برخی شاخص‌های مورفولوژیک و بیوشیمیایی میوه سه توده عناب (Ziziphus jujuba Mill.) [دوره 7، شماره 1، 1401، صفحه 145-155]
  • قندهای محلول اثراث اسیدهیومیک و نیتروژن بر ویژگی‌های بیوشیمیایی توت‌فرنگی رقم پاروس [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 22-32]
  • قهوه‌ای شدن کاهش آسیب سرمازدگی، پوسیدگی و افزایش عمر انبارمانی میوه انار رقم ملس ساوه با تیمار L-آرژنین [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 104-118]

ک

  • کاتالاز بررسی تأثیر قارچ میکوریز بر افزایش مقاومت به خشکی پایه‌های بادام در شرایط تنش کم آبی [دوره 7، شماره 1، 1401، صفحه 40-52]
  • کارآرایی عملکرد تعیین شاخص تناوب باردهی برخی ارقام زیتون در منطقه طارم استان زنجان [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 185-196]
  • کنسروالیا تأثیر محلول پاشی برگی اسید سالیسیلیک بر پاسخ‌های رشدی، فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی برخی ارقام تجاری زیتون در شرایط تنش کم آبیاری [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 95-103]
  • کن موچی بررسی نقش پینه‌‌زایی زمستانه، مقادیر مختلف اسید ایندول بوتیریک و زمان قلمه‏ گیری بر ریشه زایی قلمه‌های دو رقم توت (Morus alba) [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 156-170]
  • کود حیوانی بررسی اثرات کودهای آلی بر صفات مورفو-فیزیولوژیک گیاه انگور (Vitis vinifera) در برخی تاکستان‌های استان زنجان [دوره 7، شماره 1، 1401]
  • کیفیت اثر کاربرد قبل از برداشت اسید هیومیک روی بهبود عمر انبار مانی توت فرنگی (Fragaria × ananassa Duch.) رقم پاروس [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 12-21]
  • کیفیت پس ازبرداشت کاهش آسیب سرمازدگی، پوسیدگی و افزایش عمر انبارمانی میوه انار رقم ملس ساوه با تیمار L-آرژنین [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 104-118]
  • کیفیت میوه ارزیابی صفات و انتخاب کیفیت میوه برتر در برخی از ارقام گلابی آسیایی در شرایط اقلیمی کرج با شاخص انتخاب ژنوتیپ ایده‌آل تعدیل یافته [دوره 7، شماره 1، 1401، صفحه 156-168]
  • کیفیت میوه تاثیر کم محلول‌دهی بر برخی خصوصیات کمی و کیفی توت‌فرنگی رقم آلبیون در سیستم هیدروپونیک [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 1-11]
  • کیفیت میوه تاثیرمحلولپاشی متیل جاسمونات بر محتوای فنل و فلاونوئید کل و برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی میوه فیسالیس در شرایط کشت بدون خاک [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 33-46]
  • کیفیت میوه بررسی شاخص های رشد و نموی و ویژگی‌های‌ بیوشیمیایی آریل انار (.Punica granatum L) رقم شیرین طارم تحت تأثیر کود گاوی و ورمی‌کمپوست [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 69-82]

گ

  • گلابی آسیایی ارزیابی صفات و انتخاب کیفیت میوه برتر در برخی از ارقام گلابی آسیایی در شرایط اقلیمی کرج با شاخص انتخاب ژنوتیپ ایده‌آل تعدیل یافته [دوره 7، شماره 1، 1401، صفحه 156-168]
  • گلدهی اثر عصاره جلبک دریایی و پتاسیم بر درصد شکوفایی جوانه‌ها و گلدهی کیوی رقم هایوارد ( Actinidia deliciosa ‘Hayward’) [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 47-56]
  • گوناگونی ژنتیکی مقایسه ویژگی‏های کمی و کیفی میوه ژنوتیپ‏های بومی انبه (Mangifera indica L.) در برخی از مناطق استان سیستان و بلوچستان [دوره 7، شماره 1، 1401، صفحه 90-100]

م

  • ماده خشک بررسی اثرات کودهای آلی بر صفات مورفو-فیزیولوژیک گیاه انگور (Vitis vinifera) در برخی تاکستان‌های استان زنجان [دوره 7، شماره 1، 1401]
  • محلول غذایی تاثیر کم محلول‌دهی بر برخی خصوصیات کمی و کیفی توت‌فرنگی رقم آلبیون در سیستم هیدروپونیک [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 1-11]
  • محیط پایه تاثیرمحیط‌های کشت پایه و مواد تنظیم کننده‌ رشد در پرآوری و پینه‌زایی ریزنمونه‌های قره‌قاط (Vaccinum arctostaphylos L.) [دوره 7، شماره 1، 1401، صفحه 68-79]
  • مغز فندق بررسی زنیا و متازنیا در سه رقم فندق تحت تیمار گرده زاهای متفاوت و محلول‌پاشی روی و بور [دوره 7، شماره 1، 1401، صفحه 121-132]
  • مقاوم بررسی برخی خصوصیات مورفو-فیزیولوژیکی ژنوتیپ های انتخابی بادام در شرایط تنش خشکی [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 134-144]
  • مکان ژن بررسی تنوع ژنتیکی ژنوتیپ‌های سیب بومی سیستان با استفاده از نشانگرهای IRAP وREMP [دوره 7، شماره 1، 1401، صفحه 19-28]
  • مواد آلی اثر کودهای کمپوست زباله شهری و باکتری‌های محرک رشد بر برخی ویژگی‌های مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی درخت توت سیاه (Morus nigra) [دوره 7، شماره 1، 1401، صفحه 53-67]
  • مواد جامد محلول تأثیر غلظت‌های مختلف دورمکس (سیانامید هیدروژن) بر ویژگی‌های گلدهی و میوه‏دهی سه رقم گلابی (Pyrus communis L.) [دوره 7، شماره 1، 1401، صفحه 133-144]
  • مواد جامد محلول تاثیر کم محلول‌دهی بر برخی خصوصیات کمی و کیفی توت‌فرنگی رقم آلبیون در سیستم هیدروپونیک [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 1-11]
  • مواد جامد محلول تاثیرمحلولپاشی متیل جاسمونات بر محتوای فنل و فلاونوئید کل و برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی میوه فیسالیس در شرایط کشت بدون خاک [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 33-46]
  • مواد کاهنده تعرق اثر مواد کاهنده تعرق بر صفات مورفوفیزیولوژیکی زیتون رقم ماری [دوره 7، شماره 1، 1401، صفحه 111-120]
  • میوه چیکو تاثیر تیمارهای پرتوتابی UV-C و فراصوت بر انبارمانی میوه چیکو [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 171-184]

ن

  • ناسازگاری بررسی زنیا و متازنیا در سه رقم فندق تحت تیمار گرده زاهای متفاوت و محلول‌پاشی روی و بور [دوره 7، شماره 1، 1401، صفحه 121-132]
  • نشاسته اثراث اسیدهیومیک و نیتروژن بر ویژگی‌های بیوشیمیایی توت‌فرنگی رقم پاروس [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 22-32]
  • نشانگر ارزیابی ثبات ژنتیکی در گیاهان کشت بافتی مشتق از درخت خرما با استفاده از نشانگرهای SSR [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 83-94]
  • نیاز سرمایی تأثیر غلظت‌های مختلف دورمکس (سیانامید هیدروژن) بر ویژگی‌های گلدهی و میوه‏دهی سه رقم گلابی (Pyrus communis L.) [دوره 7، شماره 1، 1401، صفحه 133-144]

و

  • وزن آریل بررسی شاخص های رشد و نموی و ویژگی‌های‌ بیوشیمیایی آریل انار (.Punica granatum L) رقم شیرین طارم تحت تأثیر کود گاوی و ورمی‌کمپوست [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 69-82]

ه

  • هرس تعیین شاخص تناوب باردهی برخی ارقام زیتون در منطقه طارم استان زنجان [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 185-196]
  • همبستگی ارزیابی صفات و انتخاب کیفیت میوه برتر در برخی از ارقام گلابی آسیایی در شرایط اقلیمی کرج با شاخص انتخاب ژنوتیپ ایده‌آل تعدیل یافته [دوره 7، شماره 1، 1401، صفحه 156-168]